Анастасію Волочкову розкритикували за зовнішній вигляд: “Влітку в шубі, взимку в трусах”

Балерина Анастасія Волочкова часто знаходиться в центрі уваги преси і шанувальників.

У неї є як ті, хто її підтримують, так і злісні коментатори, яких хлібом не годуй – дай щось погане написати. У зв’язку з цим балерина раніше обмежувала можливість коментувати публікації у себе на сторінці, а зараз знову повернула цю функцію.

Нещодавно в своєму Instagram-профілі Настя опублікувала відео, як вона в тоненькому річному костюмі леопардового кольору підкидає вгору жовте листя. У кадр також потрапив невідомий чоловік, який разом з нею кидав листя. Фоловерів припустили, що це новий коханий Анастасії.

На відео Волочкова виглядає радісно, ось тільки деяким це не дуже сподобалося.

Ось що пишуть в коментарях під відео:

  • Загадка: влітку в шубе- взимку в трусах. Хто це ?, – пише користувач з ніком iuliia.4341
  • Настя щастя повинно бути тихим … НЕ ПОДІЛИСЯ НІ З Ким … Сміються люди, – пише користувач з ніком zarevshina
  • Мені здається ви в дитинстві були нещасним недолюбленного ребëнком! Тільки недолюблені діти шукають постійно любові в чоловіках, – пише користувач з ніком 27032000elena
  • Біжи мужик звідти поки не пізно, отом вже не відмиєшся, – пише користувач з ніком anna_barina

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Волочкова потрапила в скандал. Сусіди зафіксували на камеру мобільного телефону, як балерина справляє нужду у себе у дворі біля ялинок. Волочкова тут же найняла юристів, так як вважає це вторгненням в особисту власність і бажає покарати сусідів.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.