“Довів? ” – Євген Кошовий розповів, що його дочка ходить до психолога

Відомий український комік Євген Кошовий поділився, що у його дочки-підлітка є проблеми.

Варя Кошова – старша дочка Євгенія Кошового і його дружини Ксенії. У пари є ще одна молодша дочка – шестирічна Серафима.

Євген зізнається – йому складно виховувати дочок, але він намагається знайти підхід, не бути суворим, але і не упустити авторитет. Зокрема, зараз, коли у його старшої дочки складний період, Євген намагається бути поруч. Проте самотужки всіх проблем не вирішити, тому спадкоємиця гумориста відвідує психолога. Про це Євген Кошовий розповів в інтерв’ю Анатолій Анатоліч (посилання на повне інтерв’ю шукайте в кінці сторінки).

Варвара Кошова в шоу "Голос. Діти"
Варвара Кошова в шоу “Голос. Діти”

Відзначимо, Варвара Кошова відома не тільки завдяки тому, що вона дочка Євгенія Кошового. У свої роки дівчинка вже засвітилася на декількох популярних українських шоу і знялася в серіалі, гонорар від якого витрачала на свій розсуд.

У новому інтерв’ю Кошовий розповів, що дочка зараз в підлітковому віці, тому їй доводиться відвідувати психолога. Іноді слова батьків не допомагають і нерви здають.

“Розумію, що у неї зараз статеве дозрівання. Іноді починаються істерики і думаю: ” Зараз щось буде “. У неї не такий стан, як було раніше. Але це все просто треба перетерпіти, пережити “,

– сказав Євген.

Кошовий сподівається, що йому залишилося “перетерпіти ” два роки і з дочкою буде трохи простіше знаходити спільну мову.

Повну версію інтерв’ю дивіться за посиланням нижче.

Відзначимо, після відходу Володимира Зеленського в політику саме Євген Кошовий став першою особою в студії “Квартал 95 “. Тому у нього стало більше роботи, отже, на домашні справи і виховання дочок часу стало менше. Багато в чому йому допомагає дружина Ксенія Кошова.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.