“Операція тривала 4 години “: Подкопаєва вперше розповіла, як мало не втратила дитину

Гімнастка Лілія Подкопаєва не звикла пускати фанатів в особисте життя. Для неї все приватне - надійно закрито від зайвих очей.

Однак нещодавно в інтерв’ю телеканалу СТБ знаменита гімнастка вперше зважилася відкрити важку таємницю, яка коштувала їй величезних нервів. Йдеться про її дочки Кароліні. Коли дівчинці було 13 років, у неї виявилися раптові проблеми зі здоров’ям – батьки навіть не відразу зрозуміли, що потрібно робити. Після візиту до лікарів з’ясувалося, що дівчинці терміново потрібна операція.

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва

Зараз у відвертому інтерв’ю Подкопаєва зізналася, що трохи більше назад її тринадцятирічної дочки Кароліні було потрібно хірургічне втручання – у дівчинки розірвалася судина.

Лікарі зажадали підписати дозвіл на хірургічне втручання.

“Операція тривала 4 години, емоційно це дуже страшно, боляче і важко. Операція пройшла успішно, і моєї дитини врятували. Я тоді готова була руки цілувати лікарям “,

– згадує зараз гімнастка зі світовим ім’ям.

Лілія Подкопаєва в Києві з донькою
Лілія Подкопаєва в Києві з донькою

Природно, Подкопаєва зізналася – неймовірно переживала протягом усього часу, коли тривала операція. І той період не дуже сильно закріпився в її пам’яті – вона пам’ятає обставини лише уривками. Це було через шок.

Зараз Кароліна, дочка Лілії Подкопаєвої, живе звичайним життям і нічого не нагадує про проблеми зі здоров’ям, які здавалися небезпечними ще рік тому.

Відзначимо, що у Лілії Подкопаєвої троє дітей – син Вадим, якого гімнастка всиновила, коли йому було шість місяців, дочки Кароліна і Евеліна, яку вона народила від бізнесмена Ігоря Дубинського.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.