Як виглядає син Алли Мазур і чому вона не розповідала йому про свій діагноз

Телеведуча Алла Мазур - улюблениця мільйонів глядачів. Вона працює на телеканалі 1 + 1 з першого випуску ТСН в 1997 році.

Раніше Мазур бачили по телевізору щодня, а тепер ведуча почесно веде підсумки тижня, розповідаючи в звичній манері про все, що сталося в Україні та в світі в останні кілька днів.

Під час начитки новин вона холодна. Адже професіоналізм телеведучої такого рівня криється в тому, щоб не показувати особистого ставлення до новини – суто журналістські стандарти.

Це і навчило Мазур абсолютно не вказує нічого з особистого життя. Саме тому публіка досі не знає хто її чоловік і як вона виховує сина.

Як виглядає син Алли Мазур?

Хлопчика звуть Артем.

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Зараз Артему 13 років, і як більшість підлітків, він відмовляється фотографуватися. Але телеведуча спокійно сприймає таке бажання сина.

Як виглядає син Алли Мазур - дитяче фото
Як виглядає син Алли Мазур – дитяче фото
Син Алли Мазур пішов у школу
Син Алли Мазур пішов у школу

Жінка каже – у них чудові стосунки з сином. Вони один одного розуміють з півслова. Нехай іноді і не обходиться без типових сцен “мати і син “, вони є ще й кращими друзями.

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Алла зрозуміла, що її син рано подорослішав. Це сталося в той момент, коли вона збиралася розповісти йому про свою онкології і шукала кращого моменту. Мазур питала у сина чи знає він, що таке рак. І тоді хлопчик все зрозумів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.