Репяхова показала турецька відпочинок з маленькою дитиною: “Не рада, що поїхала “

Катерина Репяхова поїхала в Туреччину зі своїм чоловіком і немовлям.

Концертний директор і дружина Віктора Павлика зазначила – думала, що буде простіше. Однак переліт і різке зміни клімату дитина перенесла не так легко, як хотілося б. Він постійно плакав, не давав мамі банально виспатися, а сама Катя зізналася – у неї був поганий настрій, вона плакала, і взагалі не рада цьому відпустці.

Але пізніше дружина Віктора Павлика показала радісне фото з синочком, зроблене на пляжі, і ось як його підписала: “На ранковій прогулянці з синочком “.

На фото Катерина Павлик-Репяхова виглядає злегка втомленою, але радісною.

Фоловерів порадили Каті частіше носити сина на руках, і тоді він буде більш спокійним. Катерина зазначила, що дана порада їй допоміг.

Катерина Репяхова в Туреччині зіткнулася з проблемами з дитиною
Катерина Репяхова в Туреччині зіткнулася з проблемами з дитиною
Катерина Репяхова в Туреччині зіткнулася з проблемами з дитиною
Катерина Репяхова в Туреччині зіткнулася з проблемами з дитиною

Також додамо, що Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика навесні 2020 року. З тих пір до цієї парі більше уваги.

У січні 2021 року Катя повідомила – вона вагітна первістком. У них з Віктором Франковичу в червні 2021 року народився син Михайло.

Деякий час Катерина не показувала обличчя сина, навіть після хрестин викладала всі фотографії зі спини або збоку. Казала, що ще не насолодилася дитиною, тому їй не хотілося б, щоб його бачили сторонні люди.

Але коли все ж таки зважилася продемонструвати широкому загалу особа спадкоємця, то отримала безліч приємних відгуків на адресу зовнішності хлопчика.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.