Ані Лорак – російська або українська співачка? Факти

Суперечки навколо того, який же країні належить Ані Лорак і її культурну спадщину, не зупиняються вже давно.

З одного боку твердять, що вона народилася в Україні, а значить вона українська зірка і на цьому крапка. З іншого боку запевняють, що довгі роки вона розвиває себе як особистість в Росії, тому тепер там її новий будинок і нова творча родина. Так де ж правда?

Так, Україна

З пісні слів не викинеш. Так говорять не тільки музиканти, але і люди інших спеціальностей.

Всі ми дуже добре знаємо і розуміємо це вираз, а значить абсолютно точно оцінюємо – якщо Кароліна (Ані) народилася в Україні, вона має громадянство українське. Жити і творити при цьому вона може де завгодно.

Так Росія

Останнім часом майже всі пісні Лорак – російською. Та й живе вона з дочкою в Росії, де платить податки, будує сім’ю, спілкується з друзями. Тим не менш, вона має широкі горизонти і не раз відзначала, що музика – не інструмент з’ясування політичних суперечок та ігор “хто крутіше “.

Ані Лорак на концерті
Ані Лорак на концерті

Ані Лорак – чия співачка?

Сама зірка стверджує – у її музики немає кордонів. І порівнює свою творчість і свої пісні з пташкою, яка летить куди хоче.

Не всі шанувальники однозначно оцінюють це висловлювання.

Але з огляду на те, що Лорак живе в Росії, платить російські податки і не планує повертатися на батьківщину, можливо, вона вважає себе російською співачкою.

А як ви вважаєте, до якої країни більше відноситься співачка Ані Лорак?

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.