8 років коми: річниця з дня аварії сім’ї Кончаловського і Висоцької – що відомо? (Відео)

8 років тому життя подружньої пари з Росії розділилася на "до " і "після ".

Юлія і Андрій вирішили відвезти дітей до Франції. Показати старшенький Маші і младшенькому Петі Париж, відомі гірськолижні курорти. Однак в один момент все перевернулося. Життя більше ніколи не була незмінною.

12 жовтня 2021 року минає 8 річниця з дня аварії сім’ї Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського. Тоді в ДТП вони практично позбулися старшої дочки. Марія не загинула. Однак зараз їй 22 роки, і більше третини свого життя вона перебуває в стані медикаментозного сну.

Страшна аварія, в результаті якої Марія отримала черепно-мозкову травму і впала в кому, сталася 12 жовтня 2013 року у Франції. Орендованим автомобілем керував Кончаловський, а поруч сиділа його дочка, чи не пристебнута ременем безпеки. Коли режисер не впорався з керуванням і зіткнувся із зустрічним автомобілем, Марія отримала важку травму голови.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька

Визнав чи кінорежисер зі світовим ім’ям свою провину? Безумовно, день у день він згадує про те фатальний день і звинувачує себе. Однак експертиза показала, що чоловік не був п’яний. Тому основна версія слідства, чому так сталося – це втрата контролю над управлінням машиною в результаті несприятливих погодних умов і зовнішніх чинників.

Кончаловський
Кончаловський – тут Маша ще до аварії

84-річний постановник зізнався, що його головна мета – одужання дочки після перенесеної коми. Свою провину він намагається спокутувати тим, що знайшов і оплачував їй кращих світових лікарів, проте кілька років тому її перевезли в Росію.

Позитивна динаміка намітилася в 2015 році. Тоді повідомлялося, що дівчина почала самостійно дихати. У неї відновилася робота внутрішніх органів і покращився загальний стан.

Як зараз почувається Маша і де вона находітся- загадка. Сім’я вибрала позицію – мовчання.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.