TAYANNA, чий чоловік пішов до Лорак, показала, як виглядала 7 років тому

Співачка Тетяна Решетняк, відома в Україні під псевдонімом TAYANNA, показала фото ранніх років.

У своєму Інста-профілі TAYANNA опублікувала знімок, зроблений в 2014 році. Там зірка позує в чорному вбранні і з асиметричною чубчиком, яку змахнула в сторону.

За знімком видно, що Тетяна завжди була такою стрункою. Тільки в той час надавала перевагу більш сміливі наряди – короткі, помітні, привабливі. Більш того, у неї було волосся темного кольору, хоча зараз танення воліє світлі відтінки.

Зовнішність безпосередньо відбивалася і на творчій стороні знаменитості. В описі під новим знімком зірка розповіла, якою була її кар’єра раніше.

TAYANNA
TAYANNA

7 років тому артистка взяла участь в четвертому сезоні шоу “Голос країни “. Вона виступила з піснею “Самотня “. Однак ніхто із зіркових тренерів до дівчині не повернувся.

Незважаючи на фіаско, TAYANNA не відкладеться свою мрію, і продовжила домагатися цілей. Сьогодні її пісні транслюють багато музичні канали, її дуже люблять шанувальники, на концерти збираються натовпи людей, а в урядовому секторі танення запрошують виступати на багатьох заходах державного значення.

Набагато співачка впевнена, що саме подібні поразки, як на “Голосі країни “, дають сили і мотивацію йти вперед, намагатися і розвиватися.

Більш того, руки не опустилися, і Тетяна Решетняк вдруге прийшла на “Голос країни “. Зачаровує виконання пісні “Край, мій рідний край ” дало можливість Тетяні потрапити в проект і стати учасницею команди репера Потапа.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.