Дорофєєва розповіла, як 4 роки тому перемогла онкологію

Несподіваним визнанням для шанувальників Дорофеєвої стало те, що у співачки була пухлина.

У всесвітній день “без бюстгальтера ” Надя Дорофєєва, дружина Володимира Дантеса, вирішила розповісти про себе таку правду, яку раніше ніхто не знав. Мовчала співачка чотири роки. Як виявилося, саме 4 роки тому лікарі виявили у популярній молодої співачки пухлина.

На щастя, вона виявилася доброякісною. Лікарі провели операцію. Для співачки питання операції і свого здоров’я був досить складним, тому про це ніхто не знав. Екс-солістка групи “Время и стекло” ховала шрам на грудях під одягом, замазувала його тональним кремом. Однак зараз вирішила, що настав час розповісти про те, що з нею сталося.

“Тільки недавно прийняла і полюбила. Цей шрам нагадує мені про те, що 4 роки тому в моєму житті трапилася фіброаденома і наступна операція по її видаленню “, – написала Дорофєєва.

У такий важливий день співачка вирішила нагадати своїм шанувальникам як важливо регулярно перевірятися. Це може врятувати ваше здоров’я, запобігти розвитку захворювань, позбавити від багатьох проблем.

У мережі співачку підтримали, написавши їй слова подяки і підтримки. Найпершим людиною, який підтримав Дорофєєву, став її чоловік Володимир Дантес.

Надія не наважувалася розповісти про онкологію, так як ця тема для неї була дуже хворий. Експерти шоу-бізнесу припускають, що це одна з причин, по якій артистка досі не зважилася народжувати дитину.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.