Пугачова влаштувала дикі танці на День народження Баскова (відео)

Алла Борисівна Пугачова - близька подруга співака і шоумена Миколи Баскова. Тому його День народження не могла пропустити.

Алла Борисівна відвідала святкування разом зі своїм молодим чоловіком Максимом Галкіним, який також є приятелем і колегою Баскова – як не як однолітки.

Максим Галкін показав відео, зняте на тусовці Баскова

На ньому видно, що вже немолода Аллочка танцювала так, як ніби їй 20 років. Хоча одяглася зовсім не по святковому – дороге, стильне, сучасне, але все ж повністю чорне плаття. А ще навішали на шию масивні прикраси і зробила зачіску в своєму стилі – на маківці заплела хвіст і змістила його на бік. Макіяж яскравий, але в міру.

Відзначимо, що Алла Борисівна після відходу з великої сцени і після народження двійнят Лізи і Гаррі перестала відвідувати гучні тусовки. Винятком є лише свята її близьких друзів, на які Алла Борисівна завжди намагається приходити.

Ось що в коментарях під відео пишуть шанувальники зірки:

  • Алла красуня, люблю завжди, чарівність моє !!!! Більше таких не буде ніколи, жінка, з якою брати приклад і захоплюватися !!!!
  • Аллочка красуня !!
  • Алла не змінюється !! Ну зірка
  • З днем народження Миколи, здоров’я, а Алла Борисівна – красуня, яка молодець
  • Максим, ви з Аллою як завжди, чарівні !!!

Микола Басков відзначив свій День народження 15 жовтня. На честь свого ювілею (45 років) натуральний блондин влаштував в центрі Москви гучну вечірку, запросивши своїх найближчих друзів і колег по сцені.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.