“Жінка з шикарними..” – Волочкова позувала зі знятими пуантами

Анастасія Волочкова по праву може називатися королевою епатажу і скандалів. Адже балерина завжди і всюди знайде привід.

Якщо проаналізувати найближчу біографію Анастасії Волочкової, можна помітити, що з відходом на “балетну пенсію ” вона не стала менше фігурувати в ЗМІ або світській хроніці. Співачка то загримить до суду за те, що відвідувала закриту село в Росії, то знову з Микитою Джигурдою десь спливе, то її фото з приватної території викладуть в мережу не дуже доброзичливі сусіди.

Ще однією темою для розмов і пересудів багато років залишається зовнішність Анастасії. Зокрема, фанати твердять, що після народження своєї єдиної дочки Аріадни Волочкова стала більш груба, її руху перестали бути такими витонченими і ніжними.

Анастасія Волочкова активно веде свій Інстаграм-профіль

15 жовтня біля зірки з’явилася фотографія з двома подругами. Під знімком Настя написала, що вона на дівич-вечорі. Фанати відзначили, що співачка одягла вдале сукню для того, щоб продемонструвати всім свої обсяги декольте. Адже кремове плаття з візерунками і вензелями жадібно обтягує балерину, надаючи їй акуратність контурів.

Нагадаємо, зараз балерині Волочкової – 45 років. Свою сольну кар’єру в цій сфері вона почала в 2003 році. Тоді дівчина звільнилася з Великого театру. За офіційною версією, її звільнили через те, що занадто велику жінку не могли підібрати гідного за параметрами партнера. Але за неофіційною інформацією у Анастасії стався конфлікт з керівництвом великого театру.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".