Маленька дівчинка переспівала великого Висоцького. Їй всього 9 років (відео)

Володимир Висоцький - в своєму час був музичним маестро. Його любили і йому поклонялися.

Висоцький – з тих артистів, чиї пісні через роки співають. І ким через довгі роки захоплюються. Кілька поколінь пострадянських країн точно знають і будуть пам’ятати хто це такий і будуть переспівувати його пісні.

Нещодавно в мережі почали активно обговорювати відео, на якому дев’ятирічна дівчинка переспівує великого музиканта. У коментарях численні глядачі відзначають, що вона це зробила дуже захоплююче і професійно.

Дев’ятирічна дівчинка переспівала пісню “Срібні струни “

 

Ось що пишуть в коментарях під відеозаписом.

“Я теж ходжу на фортепіано і знаю що б такого домогтися потрібно дуже старатися. Розумничка! Це крок в новий стиль в порівнянні з твоїми попередніми піснями “, “Крокуй сміливо! Виросла так. Пам’ятаю натрапила на твою відео, коли ти була такий малятком. А зараз така зайка Хочу зазначити що якість відео покращився! Ти чудово співаєш і граєш! “, ” у тебе дуже більше майбутнє! “, – пишуть глядачі в Інтернеті.

Нагадаємо, що Володимир Висоцький – поет, кіноактор, театральний актор, який жив і розвивався за радянських часів. За своє життя він домігся безлічі висот, але одна з найважливіших – це те, що мільйони людей визнавали його своїм кумиром, а на концертах завжди був аншлаг. Висоцький практично всі пісні писав собі сам, і всі вони були наповнені його енергетикою, особистим посилом, почуттями і переживаннями. Не стало артиста в 1980 році.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.