“Я зовсім лузер”, – Тіна Кароль розповіла про навчання в літній школі

Співачка Тіна Кароль - артистка, яка вражає не тільки своїми зовнішніми даними, але і сильними вокальними здібностями.

Останнім часом Кароль все більше і більше часу приділяє собі, розвитку власної кар’єри, роботі над собою. Тим більше, після відходу з “плюсів ” у неї з’явилося на це багато часу – Тіна припинила участь відразу в двох великих проектах – “Танці з зірками ” і “Голос країни “. Звичайно, подейкують, що у неї вийшов конфлікт з телеканалом 1 + 1, однак сама зірка стверджує – виключно професійний розвиток змусило її піти.

Тіна Кароль показала образ за 48 тисяч гривень
Тіна Кароль

З огляду на те, що у Кароль з’явилося багато вільного часу, зірка відповіла на 25 питань від фанів і шокувала визнанням – як виявилося, співачка вчиться на пілота.

“Я вчуся бути пілотом, тільки потроху. Я ще зовсім лузер там “,

– зазначила Кароль, коментуючи своє нове хобі.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Нагадаємо, Тіна Кароль нещодавно розповіла, чому відправила сина до Великобританії. Співачка зізналася, що хотіла б, щоб її син отримав якісну освіту, не забуваючи культуру свого боку і її колорит. Тому Веніамін Огір живе в родині пари з України.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.