Неперевершена Даша Астаф’єва знову зняла з себе одяг

Співачка Даша Астаф'єва вміє дивувати. І основний її інструмент впливу - це зовнішній вигляд (звичайно, після творчості).

Астаф’єва – співачка, яка любить себе і своє тіло. Ось чому в її Інста-профілі завжди можна побачити безліч яскравих знімків, що демонструють її жіночу енергію, привабливість, зухвалість, впевненість в собі.

Нещодавно Дар’я Астаф’єва вирішила “зловити ” в об’єктив фотографа останні теплі дні, і оголилася до чорного боді.

Ось що співачці пишуть в коментарях:

  • Тема риболовлі не розкрита
  • Ох і Даша, всім Дашам Даша
  • Які класні слова і фото!
  • Даша красавица
  • Застудишся, не треба так

Нагадаємо, Даша Астаф’єва раніше була солісткою музичного гурту “НікітА “. Дівчата з цієї групи були примітні для публіки тим, що могли не соромитися виступати на сцені в будь-яких нарядах – хоча часто вони виступали без нарядів. Їх пісні про любов наспівували цілі стадіони, а на концерти хотіли потрапити як чоловіки, так і жінки.

Зараз Даша Астаф’єва розвиває себе сольно, створюючи зі свого імені бренд, і, мабуть, у неї це дуже добре виходить. Тим більше, її запрошують не тільки співати на сцені, але зніматися в кліпах і серіалах.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.