Олег Винник скасував концерти через хворобу

Український улюбленець публіки прогнозував на найближчий час ряд концертів, але вже вдруге за останній час повідомляє про їх скасування.

Так, тепер співак скасував майбутні концерти в Покровське (Донецька область), Краматорську (Донецька область), Бердянську (Запорізька область).

Про рішення скасувати виступ зараз і перенести їх на більш пізній час співак повідомив у себе на сторінці в Інстаграм.

“Дорогі мої, в зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в країні проведення концертів в Краматорську, Покровську і Бердянську, на жаль, зараз неможливо. Наші зустрічі відбудуться навесні 2022! Нові дати оголосимо додатково. Раніше придбані квитки залишаються дійсними. Завтрашній концерт в Сєвєродонецьку відбудеться згідно з графіком. Бережіть себе “,

– написав артист.

Нагадаємо, що з 18 жовтня 2021 року дещо областей України увійшли в “червону ” зону. Це і є причиною, чому Винник скасував концерти. Адже якщо в області діє червона карантинна зона, забороняється проводити масові заходи з великою кількістю людей. Більш того, під заборону потрапляє і робота розважальних центрів, кіно, концертних залів і так далі.

Як повідомляють у МОЗ, пік захворюваності ще попереду, тому розслаблятися не варто.

До слова, працювати в “червоної ” зоні можуть тільки ті заклади, персонал і відвідувачі якого на 100% вакциновані.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.