“Мені плювати в обличчя “: дружина Павлика Репяхова розповіла, як він давав концерти п’яним

Катерина Репяхова в понеділок, 18 жовтня, провела в Інстаграм прямий ефір, де розповіла про проблеми з колишньою дружиною свого нинішнього чоловіка.

Катерина Репяхова дорікнула Созаеву за те, що під час спільного життя у її чоловіка була алкогольна залежність. Нібито, Віктор Павлик не давав концерти “на суху ” і дуже часто виходив на сцену, коли мова заплітався.

Репяхова впевнена, що саме вона врятувала кар’єру свого нинішнього чоловіка.

Відзначимо, що ще до того, як Катерина Репяхова стала дружиною і матір’ю дитини Віктора Павлика, вона була його концертним директором і помічницею – займалася безпосередньо організацією виступів. Тому вона, як ніхто інший знає, наскільки проблемно було організувати захід, коли артист п’яний. Саме вона поспішила позбавити Віктора Франковичу від цієї залежності.

“Коли я зустріла Віктора Франковичу, у нього були великі проблеми з алкоголем. Наскільки великі, що була реанімація, були дуже довгі запої. Кожен раз, коли я приїжджала в реанімацію, ніякої дружини там не було. Був водій Вася, який все життя поруч з Віктором Франковичу “,

– зізналася Катерина Репяхова.

Віктор Павлик
Віктор Павлик

Репяхова зазначила, що їй зовсім не соромно говорити про це, тому що зараз її чоловік і батько її дитини переміг цю залежність, живе нормальним життям, може собі дозволити в міру випити по важливого приводу. І все вкидання його колишньої дружини Репяхова нібито пропускає повз себе.

Віктор Павлик та його дружина Катерина
Віктор Павлик та його дружина Катерина

Також жінка помітила, що ходити на інтерв’ю з цього приводу вона не буде. Так вона прокоментувала те, що їй вже почали писати журналісти і кликати “поговорити “.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?