Настя Каменських показала ніжний домашній лук: смарагдова тепла піжама

Співачка Настя Каменських навіть вдома хоче виглядає елегантно і привабливо - так, щоб Потап захоплювався.

Звичайно, раніше співачка зізнавалася, що може дозволити собі спати в футболці чоловіка, проте це швидше виняток, ніж правило. Зірка любить чарівні жіночні піжами, яких у неї величезна кількість. І нарядами артистка любить хвалитися у себе в Інстаграм-профілі.

Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму

Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму
Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму
Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму
Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму

Зараз, в сезон похолодань, далеко не завжди можна ходити по будинку в коротких шортиках і майці. Тому дружина Потапа вирішила утеплитися.

Її нові фотографії зібрали безліч “лайків ” і захоплених коментарів. Однак були й ті, які відзначили, що новий домашній look повнить артистку.

Відзначимо, що дружина українського репера з міжнародним ім’ям Потап Настя Каменських – одна з найстильніших жінок в українському шоу-бізнесі. Вона надихає на неординарні аутфіти багатьох прихильниць і показує, як можна виглядати бездоганно де завгодно і коли завгодно.

“Мені здається, смарагдовий підходить всім. Такий глибокий, благородний, красивий. Тому я і не помітила, як почала все скуповувати в цьому кольорі “, – написала NK в описі до публікації

Також додамо, що недавно артистка разом зі своїм чоловіком була на відпочинку. Неймовірні знімки в лимонному купальнику зірка опублікувала в Інстаграм-профілі, ніж розвіяла чутки про те, що вагітна. Адже на знімках чітко видно, що ні про вагітність мова і не йде. Потап також не хотів би коментувати те, коли у пари будуть гроші.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.