Собчак прилетіла в Сочі, щоб дати свідчення в темі аварії

Телеведуча, журналіст і політик Ксенія Собчак відвідала Сочі, щоб дати свідчення з питання аварії, яка трапилася в жовтні.

Телеведуча Ксенія Собчак прилетіла в Сочі відразу після поїздки в Париж, щоб відвідати відділення поліції і дати свідчення з приводу аварії, яка трапилася з її участю.

Нагадаємо, що в жовтні 2021 року білі Мерседес, в якому їхала Ксенія Собчак і її колеги, вилетів на зустрічну смугу, і врізався в автомобіль Фольксваген. В результаті аварії загинула 35-річна пасажирка Фольксвагена. Тепер триває розслідування.

Собчак стверджує, що водія свого автомобіля не підганяла

Однак уже на цьому етапі розслідування слідству вдалося встановити, що Мерседес рухався з істотним перевищенням швидкості і порушив правила обгону.

Момент з аварією Ксенії Собчак потрапив на камеру відеоспостереження, розташовану на мосту. Тепер це є основним аргументом під час слідства.

“Ну що, злітала на допит. У підсумку мені просто поставили ті ж питання. Але тепер в Сочі. Очної ставки не було, та й з чого вона могла бути, якщо показання з водієм не могли розходитися взагалі ніяк. Поставили ті ж питання “, – прокоментувала свій допит телеведуча Ксенія Собчак.

До слова, від госпіталізації після аварії телезірка відмовилася. Вона була без серйозних ушкоджень, проте медики констатували у неї легкий струс мозку. Через ДТП поїздку додому довелося відкласти.

Зараз Собчак і вся її команда відчувають себе добре.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.