Телеведуча Леся Никитюк відсвяткувала день народження в стилі диско

Нещодавно зірка українського ТБ відсвяткувала свій День народження. Свято було звичним для зірки такого рівня - тематична вечірка і безліч зоряних гостей.

Леся Никитюк – активна і доброзичлива. Саме тому в її свято їй з самого ранку почали писати безліч теплих слів і привітань.

У мережі провідну вітали чи не всі зірки першого ешелону – Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Наталія Могилевська, Слава Дьомін. На подив, нікого з них іменинниця не запросили на святкування.

Кого Леся Никитюк запросила на свій день народження?

На свято до довгоногої телеведучої прийшли виключно найближчі люди.

Наприклад, судячи з фото, на тусовці Леді Ле був Роман Міщеряков – другий провідний в програмі “Пара на мільйон “. Також серед запрошених гостей був Ігор Новінчук, відомий як Богдан Богданович – водій автобуса в проекті “Ле Маршрутка.

Також Леся Іванівна запросила до себе на свято Лію Лі – українську співачку.

Святкування у Никитюк було в стилі диско – яскраві рожеві наряди, блискітки, стрілки. Загалом, телеведуча і правда здивувала.

Відзначимо, що багато шанувальників телезірки щиро засмутилися тому факту, що на День народження не був запрошений ймовірний коханий Лесі Сергій Притула. Хоча, деякі фанати допускають, що він все таки був на святкуванні, просто Леся його не захотіла показувати на фотографіях, щоб не побачила дружина.

А ще, можливо, Сергій Притула не з’явилося на святі, щоб його фанати в черговий раз не накинулися на Лесю.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.