“60 років – не вирок”: сива Jerry Heil презентувала пісню на честь свого свята

21 жовтня співачка Джеррі Хейл святкує своє 26-річчя.

В честь цього українська артистка вирішила випустити кліп, зняті за мотивами відомого шоу “Холостячка “. У кліпі взяли участь такі зірки як Павло Зібров та телеведучий Григорій Решетник, а також герої першого сезону проекту “Холостячка ”

Відсилання до “холостячки ” стала неймовірно життєвої для співачки, так як в свої 26 років у Яни (справжнє ім’я співачки) ще не було серйозних відносин.

У кліпі співачка постала в декількох образах, але основною фішкою залишалися сиве волосся – парик, який виготовили спеціально для зйомок цієї відеороботи.

Головний посил нової пісні та відео роботи Джеррі Хейл – коханню кожен вік підвладний. І ніколи не пізно знову зануритися в це прекрасне світле почуття.

“60 років – не вирок, якщо ти молода душею. І ніколи не пізно відправитися на пошуки любові, адже, як показує Jerry Heil в ролі Jerry Hefner, головною цінністю все одно є любов “,

– сказано в описі до нового кліпу.

Відзначимо, зараз Джеррі Хейл шукає ниточки, за які можна смикнути, щоб знову потрапити на хвилю слави, як це було з виходом пісні “Охорона, скасування “. Адже всі наступні роботи були менш цікавими публіці, ніж мільйонний кліп.

Проте, Яна намагається випускати такі кліпи і композиції, які б демонстрували її авторський стиль і виділяли серед інших.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.