Наречена Віктора Павліка розповіла про усі деталі весілля

Катерина Репяхова, молода наречена Віктора Павлика, поділилася зі своїми підписниками в Instagram усіма деталями святкового дня.

У розпал карантину з’являлися чутки про скасування весілля 54-річного співака і 28-річної дівчини. Але поки що закохані все ще сподіваються відгуляти заповітний день, як і планувалося заздалегідь, у червні.

Щаслива наречена Катерина Реп’яхова продовжує ділитися процесом підготовки до свята, організацію якого вона взяла на себе. Наприклад, дівчина розповіла, що церемонія запланована на 10 червня і пройде в її рідному місті Дніпрі.

Раніше Реп’яхова планувала провести весілля в європейському стилі в ресторані під Києвом, але пізніше місто їх головного сімейного дня змінили. Пара пояснила це тим, що більшість гостей Катерини живуть саме в Дніпрі, а запрошені Павлика будуть приїжджати з усієї України, тому їм неважливо, куди брати квиток: до Києва або до Дніпра.

Ми подумали, що вони малоймовірно захочуть їхати до Києва, на відміну від друзів Віктора Франковича, які з різних міст – Львова, Трускавця, Рівного. Загалом, їм неважливо, їхати до Києва або в Дніпро, – пояснила улюблена виконавця.

Реп’яхова ретельно контролює процес підготовки: від оформлення залу до вибору унікального весільного вбрання. До речі, білих суконь у нареченої буде відразу дві – одна для офіційного торжества і друга, більш легка, для святкової вечірки.

 

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.