Як виглядає 17-річний син Олега Винника – ексклюзивні фото та подробиці

Син Олега Винника - Юліан. Він живе в Німеччині, і народила його нібито Таюне - Таїсія Сватко.

Біографія сина Олега Винника покрита різними чутками і припущеннями. Великою мірою через те, що Олег вирішив надіти на себе маску одинаки і взагалі не коментує свій сімейний стан.

Холостяк

Олег Винник дарує настрій!
Олег Винник дарує настрій!

Саме образ “холостяка ” допомагає Олегу Виннику. Вся справа в тому, що більшість його фанатів – це дівчата і жінки. Він залишається куди більш бажаним для них, якщо ті знають, що серце Олега вільно. Так підвищується інтерес і бажання ходити на його концерти. Такий собі піар-хід, який приносить глядачів і гроші.

Відомий український артист Олег Винник, якого багато хто вважає закоренілим холостяком, одружений і має дорослого сина

Таюне з сином від Олега Винника Юліаном
Таюне з сином від Олега Винника Юліаном

Міф про “холостяка ” впав, коли журналісти розслідували і з’ясували, що у Олега Винника насправді вже зовсім дорослий син.

Природно, з офіційних джерел фактів немає ніяких. Але пресі вдалося з’ясувати, що у Олега підростає син Юліан Олегович. Він живе в Німеччині. Там же хлопчик вчиться, а зіркові тато з мамою оплачують всі забаганки єдиного спадкоємця.

Про свого сина Винник розповідав в інтерв’ю німецькому виданню в 2005 році. Тоді Винник жив в Німеччині і був не музикантом, а актором театру. На той момент про Винника в Україні нікому не було відомо.

Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 14 років
Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 14 років

Відомо, що єдиний кровний спадкоємець Винника живе десь в Північній Німеччині, вчиться, захоплюється плаванням.

Поки невідомо, чи був Юліан в Україні, але, швидше за все, немає. Так як зоряний батько не схвалив би такої ризикованої поїздки. Адже всі чудово розуміють – якщо син Винника випадково промайне перед журналістами або фанатами, ті потім не дадуть йому проходу.

Схожі статті

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.