Як Марічка Падалко. Телеведуча Леся Никитюк зламала зуб

У зірок, як і у звичайних людей бувають казуси. Казуси іноді шкодять зовнішності.

Пам’ятаєте той самий випадок, коли телеведуча Марічка Падалко в прямому ефірі зламала зуб? Її “подвиг ” повторила колега з Нового каналу Леся Іванівна Никитюк. Правда, вона зламала зуб не в прямому ефірі, а під час вечері в ресторані в компанії друзів.

Вона їла раків, і випадково облом собі шматочок переднього зуба. Довелося звертатися до стоматолога.

Але вона зовсім не зневірилася від того, що так сталося, а разом з шанувальниками посміялася над ситуацією, що склалася – хіба мало, з ким ні буває!

Леся Никитюк зламала зуб
Леся Никитюк зламала зуб

Зірка Нового каналу і екс-телеведуча шоу “Орел і решка ” чесно зізналася, що шматочок зуба відколовся, коли вона пробувала раку. Зірка не посоромилася показати відколовся зуб 3,7-мільйонної аудиторії, а її дивляться і глядачі з інших країн – вона відвідала більше 100 країн в рамках своєї діяльності як журналістка.

Нагадаємо, що недавно у телеведучої був День Народження. Зірка відзначила його в форматі диско. На свято прийшли деякі колеги. Дивним фактом було те, що на вечірці на честь Дня народження не був присутній її ймовірний “коханець ” Сергій Притула. Сергію багато з ким приписували і приписують роман, і в числі перших – довгонога красуня Леся.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.