Катя Осадча, яка нещодавно народила, вперше влаштувала романтику з Горбуновим

Сім'ї, в яких є маленькі діти, абсолютно точно знають як це народити дитину і забути про себе.

Після народження нового члена сім’ї, подружжя забуває як про себе, а й друг про друга. У відносинах стає менше романтики, з’являється один суцільний побут, прання пелюшок та догляд за дитиною. Саме з цієї причини найчастіше в перший рік після народження дитини відбувається найбільше подружніх зрад та розлучень.

Але Катерина Осадча та Юрій Горбунов взагалі не збираються розлучатись — вони вирішили нарешті організувати собі романтику. Катя поклала дітей спати і провела чудовий вечір у компанії свого коханого чоловіка Юри.

Атмосферні фото закохана пара виклала до себе в Інстаграм-акаунті, показавши, що вони щасливі вдома.

На знімках Катерина та Юрій обіймаються та цілуються. Видно, що пара сидить вдома із приглушеним світлом.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча влаштували собі романтику
Юрій Горбунов та Катерина Осадча влаштували собі романтику

Після робочого дня, уклавши синів спати, ведучі вирішили разом відпочити. Вони зробили селфі на дивані у вітальні заміського особняка (того самого, що розташований по сусідству з Настею Каменським та Потапом). Жіноча Катя Осадча була одягнена в синій кардиган, волосся зібрала в недбалий пучок, а на обличчя не наносила косметики. Юрій лежав у білій сорочці. Поруч подружжя розпалило камін.

Зазначимо, мамою втретє телеведуча Катерина Осадча стала у серпні цього року. А про вагітність повідомила незадовго до пологів. Шанувальники підозрювали, що вона може бути в цікавому становищі, проте жодних офіційних підтверджень не знаходили.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.