З годинником принцеси Діани: Меган Маркл знову з’явилася в мережі

Дружина принца Гаррі зняла відео для ютуб-каналу одного видавництва. Видно було опубліковано як подяку.

Меган Маркл записала відео, в якому прочитала свою першу книгу для дітей. Книга отримала назву “Лавка”. Меган Маркл прочитала вміст книги на відео, одягнувши повсякденне вбрання та вразивши глядачів своєю простотою.

Відео опублікували на Ютуб-каналі видавництва, яке й видало книгу “Лавка”. Відеоролик зібрав безліч переглядів, тим самим піднявши свої рейтинги.

На зйомці чоловіка принца Гаррі з’явилася у повсякденному образі і з золотим годинником принцеси Діани

На аксесуар звернули увагу багато шанувальників. Також у коментарях до відео фанати написали багато приємних слів для Меган Маркл.

Нагадаємо, що на початку літа цього року Меган Маркл презентувала книгу для дітей. В основі цієї книги лежить розповідь про стосунки батька та сина.

До речі, ідею написати цю розповідь Меган Маркл отримала після того, як сама вигадала вірш своєму чоловікові Принцу Гаррі на честь дня батька.

Книгу Меган Маркл “Лавка” можна купити за 18 доларів – близько 500 гривень за нашим курсом. Незважаючи на це, герцогиня вирішила самостійно його озвучити та опублікувати на відеохостингу Ютуб.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.