Квінтет на прогулянці: найромантичніший телеведучий країни Решетник показав сім’ю

Григорій Решетник — не лише найпопулярніший, а й найромантичніший телеведучий країни.

Образ невиправного романтика з’явився у зв’язку з тим, що довгі сезони він був і є телеведучим проектів СТБ “Холостяк” та “Холостячка”. Зразковий багатодітний сім’янин Григорій Решетник зводить під прицілами фото та відео камери шикарні пари, які пізніше створюють сім’ї.

Григорій Решетник, до речі, має свою сім’ю. Його дружину звати Крістіна Решетник – і вона майже мати героїня.

Будучи у такому молодому віці та шикарній формі, вона є матір’ю трьох дітей – трьох прекрасних синів.

Зважаючи на завантаженість Григорія Решетника, дітям та дружині досить рідко вдається побути всім разом. Так, нещодавно Григорій все ж таки отримав довгоочікуваний вихідний, і вийшов на прогулянку зі своїми спадкоємцями та коханою дружиною. Знімком, зробленим останніми теплими днями осені, Григорій поділився у себе в Інстаграм-профілі.

Красу цієї родини оцінили всі фоловери — шанувальники писали багато хороших коментарів під публікацією телеведучого.

Слід зазначити, що чоловік живе досить відкритим життям, тому фотографії його сім’ї у соціальній мережі Інстаграм взагалі не рідкість.

Наприклад, коли сім’я їде за кордон відпочивати з дитиною, якій ось-ось виповниться рік, вони завжди діляться яскравими закордонними знімками у мережі.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.