Собчак зізналася, що накричала на водія

Скандальна Ксенія Собчак запевняє — намагається не показувати зайву кількість своїх емоцій та не має зіркової хвороби.

Тим не менш, у журналістки з певною періодичністю трапляються казуси та ситуації, коли нерви на межі. Так, у недавньому інтерв’ю своїй подрузі Іді Галич Собчак розповіла, в якій ситуації накричала водія.

Так, епатажна телезірка розповіла, що якось вона зателефонувала своєму водієві та попросила його приїхати. У цей день йшов дощ, а поп-діва збиралася на світський захід. Відповідно, вбрання та зачіска повністю збігалися з важливістю цієї події.

“І ось я виходжу на підборах, йде дощ… Він чомусь стоїть не там, де асфальт, а біля газону”,

— пояснює скандальна російська журналістка та політик.

Дивні вбрання Ксенії Собчак
Ксенія Собчак

Після цього Собчак розповіла, що накричала на водія на ім’я Влад. Вона кричала за те, що він не припаркував автомобіль у зручному для неї місці, а чомусь став біля газону.

Потім Ксенія Собчак зрозуміла, що повелася трохи грубо, проте все одно вважає, що раз він на неї працює, то свою роботу повинен виконувати сумлінно, якісно, і завжди думати про такі дрібниці.

Ксенія Собчак розповіла, що завжди каже, що думає. Саме це, на її думку, дозволяє жити в тонусі, але не напружуватися через дрібниці.

Нагадаємо, нещодавно у місті Сочі телеведуча Ксенія Собчак потрапила в аварію. Вона практично не постраждала, як і люди, які їхали в автомобілі. А ось пасажир іншої машини – блогерка Катя Като, померла. Поліція розслідує цю подію.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.