Монатик більше не живе по сусідству з Дорофєєвою

Раніше танцюрист Дмитро Монатик був добрим другом, колегою та сусідом Наді Дорофєєвою.

Тепер, зважаючи на все, між Монатиком і Дорофєєвою пробігла якась чорна кішка. По-перше, Надя та Діма давно не виступали разом, і взагалі не тішили публіку своїми новими композиціями.

Хоча, як відомо з їхньої спільної музичної роботи “Глибоко”, колаборація у них вийшла просто чудова.

Монатик розповів в Інтерв’ю “Зоряному шляху”, чому він більше не є сусідом співачки Наді Дорофєєвої.

Монатик та дружина Ірина
Монатик та дружина Ірина

35-річний Монатик пояснив, що він переїхав ближче до Києва практично в центр. А раніше мешкав за містом. Це пов’язано не з конфліктом з Надією, а з тим, що його синам скоро треба йти до школи, і вони з дружиною Іриною Демичовою вирішили заздалегідь зайнятися переїздом, щоб не навантажувати сім’ю цим напередодні початку навчального року.

Так би мовити, раніше переїдуть — швидше зможуть освоїтись на новому місці.

“Я розумію, що дві години вони будуть втрачати на дорогу, щоб дістатися школи, яка в Києві, а не за містом. Хочеться, щоб вони почувалися киянами”, – розповів журналістам співак Монатик, аргументуючи рішення про переїзд до столиці. . Він уточнює, що вони купили квартиру у столиці, а будинок в елітному селищі на Київщині не продано і не планує продаватися — він виконуватиме роль дачі.

Хоча Монатик наполягає — з Надією Дорофєєвою перебуває у дуже близьких та приємних стосунках, вони колеги та добре дружать сім’ями. Тому жодного конфлікту між двома популярними українськими музикантами не було.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.