Бездріжджовий гарбузовий хліб із насінням від Юлії Висоцької: блискучий рецепт від телеведучої (Відео)

Як відомо, Юлія Висоцька любить готувати. У неї своє кулінарне шоу, сайт із рецептами, вона – переможець та учасник безлічі тематичних шоу.

Юлія Висоцька регулярно ділиться із шанувальниками блискучими рецептами розкішних страв. А ще вона ідеально відчуває запит аудиторії, тому може дати шанувальникам ті рецепти, від яких ті будуть у захваті.

Наприклад, нещодавно дружина Андрія Кончаловського порадила, як можна приготувати смачний бездріжджовий гарбузовий хліб із насінням. Такий хліб можна навіть тим, хто худне та дотримується правильного харчування, оскільки він без дріжджів.

Відео приготування вона виклала у своєму Інста-профілі.

Бездріжджовий гарбузовий хліб із насінням: рецепт від Юлії Висоцької

“Не буває дня, коли я не маю “хлібного” настрою. Безумовно, не щодня я дозволяю собі їсти хліб”, – констатує Юлія Висоцька. Вона ж і підкреслює – саме тому, що їсть такий правильний хліб, у неї гарна фігура.

“Свіжий домашній хліб хороший не лише своїм чудовим ароматом та смаком, а й тим, що ви абсолютно точно знаєте його склад”, – зазначає телеведуча.

На відео, яке теледіва опублікувала в Інстаграмі, простий і доступний рецепт з тих компонентів, які можна придбати в будь-якому магазині за доступними цінами.

Інгредієнти для страв

Інгредієнти для страв
Інгредієнти для страв

Шанувальники пишуть у коментарях під відео, що вже встигли приготувати цей кулінарний шедевр і діляться результатами – це неймовірно смачно!

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!