Волочковій знову вдалося здивувати публіку: одяглася в дитячий купальник

Купальні костюми Анастасії Волочкової – і сміх, і гріх. Балерина одягається у яскраві міні-бікіні, які виглядають на ній як мотузочки.

Черговим приводом для обговорень став помаранчевий купальний костюм, низ від якого оформлений зі спідницею. Саме в такому вбранні Анастасія Волочкова продемонструвала свою чудову розтяжку і зробила так званий “вертикальний шпагат” на човні.

Скріншот публікації Анастасії Волочкової
Скріншот публікації Анастасії Волочкової

“Оцініть мій перший Reels”, – звернулася до шанувальників засмагла балерина.

І ось що вони відповіли їй.

“Скільки можна на шпагаті придумай щось інше”, “Не красиво, на жаль! (“,” Анастасія, при всій повазі до вас хочеться чогось новенького”, “Шлагбаум піднявся”, “” БРАВО, Анастасія, гарного вам відпочинку”, “Тяжкооооо, ох, як важко махає”, “Одне око примружила, щоб сама ногою не заїхати”, – зазначають користувачі соціальної мережі Інстаграм.

Однак на критику та цькування з боку деяких фоловерів вона не звертає уваги, адже зараз у житті епатажної балерини на першому місці чергова закоханість. У цьому світлому почутті телезірка та Інстаграм-діва зізналася сама, хоча рідко впускає когось у своє особисте життя.

Єдине, що засмучує Настю, так це те, що їй довелося летіти у відпустку без коханого, оскільки він захворів. А все злякалися, і подумали, що вони розлучилися.

“Дорогі мої, заспокойтеся, будь ласка, з приводу Володі мого. Все у нас чудово у стосунках! Більше того, ми повинні були разом летіти в цю подорож. Але людина захворіла”, – поспішила заспокоїти балерина.

А вам подобається творчість Анастасії Волочкової та її Інстаграм-блог?

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.