Вагітні Мішина, Гросу, Кароль, Каменських та інші зірки: у 2022 році буде бебі-бум

В українському шоу-бізнесі повно повно зірок, на чию вагітність чекають немов небесного дива.

На всіх фото цих знаменитих жінок з величезним інтересом розглядають округлення в животі. Проте, є українські артистки, які реально можуть народити вже наступного року. Хто вони?

Ксенія Мішина

Ксения Мишина
Ксенія Мішина

Багато хто вважає, що їх з Олександром Еллертом новина про розлучення, ніщо інше, як хід, який дозволить приховати вагітність, щоб її не почали так одразу обговорювати.

Аліна Гросу

Аліна Гросу постала у дорогих сукнях на проекті "Співають всі"
Аліна Гросу

Дівчина актора Романа Полянського також готується до материнства незабаром. Сам Роман заявляє, що хоче сина, і питання про розширення сім’ї вони з Аліною вже обговорювали.

Тіна Кароль

Тіна Кароль вагітна
Тіна Кароль вагітна

Кароль – жінка дуже непередбачувана. Але шанувальники, які пильно стежать за її життям, запевняють, що в артистки все ж таки хтось є. А оскільки про другу дитину зірка замислювалася останні кілька років, не виключено, що вона зважиться на материнство, поки що не надто пізно.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Вагітність цій українській зірці пророкують уже років сім. Та ще 2015 року на інтерв’ю розповідала, що дуже хоче дитинка, тож усіма руками та ногами виступає за поповнення. Мабуть, з Потапом поки що згоди з цього питання не знайшли, але все попереду. Можливо, це навіть відбудеться наступного року.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.