Чому Олег Винник скасовує гастролі Україною?

Нещодавно Олег Винник опублікував кілька постів в Інстаграмі про те, що він переносить свої концерти.

Причиною стала нібито пандемія коронавірусу, через яку багато областей віднесли до “червоних зон”. Проте турбується Винник не лише за чуже здоров’я, а й за своє. Адже один із своїх сольних концертів чоловік перервав на п’ятій пісні і вже не зміг виступати далі.

Після цього інциденту він звернувся до своїх фоловерів, але вже через інтернет.

“Дорогі мої друзі, вибачте за такі незручності. Зараз я тут, у Запоріжжі, де мало бути сьогодні два концерти. Але за станом свого здоров’я я не зміг провести ці концерти. Так сталося, ми не роботи”, – констатував співак .

Брутальний Олег Винник у обтягуючих джинсах запалив на концерті у Дніпрі
Брутальний Олег Винник у обтягуючих джинсах запалив на концерті у Дніпрі

Шанувальники серйозно стурбовані тим, що відбувається з Олегом Винником. Тому що на відеозверненні, який чоловік Таюне опублікував із Запоріжжя, виглядає артист надто неважливо. Під очима у нього мішки та припухлості, сам він блідий і дуже втомлений, а голос невпевнений. Це при тому, що Олег Анатолійович Винник практично на всіх заходах поводиться бадьоро, як живчик. Що ж сталося?

Експерти припускають, що артист може мати ларингіт і втому голосу. Через це голосові зв’язки вже не можуть відриватися на повну силу, тому концерт дати Виннику не зможе ще кілька тижнів, поки зв’язки не “відпочинуть”.

Експерти та викладачі з вокалу повідомляють, що якщо зв’язки сильно втомилися, то Олегу Виннику потрібно найближчим часом більше відпочивати, мовчати, або проблеми зі зв’язками можуть легко перетворитися на хронічні.

Ще однією причиною, яка може впливати на зв’язки, експерти називають куріння. Декілька років тому журналісти ТСН з’ясували, що Олег Винник насправді курить, проте потім відео видалили з мережі.

Таким чином Олег Винник продовжує лікування. Концерти, заплановані на осінь, перенесли на весну. Творча група музиканта сподівається, що на той час хвиля коронавірусу вже закінчиться, і вони зможуть зустрітися у багатьох містах і разом заспівати “Вовчицю”.

Схожі статті

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.