Відео п’яною Волочковою розгромило мережу: розчепірила ноги у мікро-бікіні

Публіка, яка добре знайома з культурною творчістю Анастасії Волочкової, добре знає, на що здатна ця світська левиця.

Щоб потрапити до світських хронік, Волочкова не відкидає жодних методів. Найбільш актуальними та доступними для неї є шпагати у громадських місцях. Особливо якщо таку позу зірка прийме під час того, як одягне купальник або міні-бікіні.

Волочкова якимось магічним чином робить так, що її практично щодня обговорюють у ЗМІ. Зараз, припустимо, зірка вирушила до Туреччини на чергову відпустку. Здавалося б, якщо Волочкова відпочиває та насолоджується океаном, що може статися такого, завдяки чому цю балерину знову почнуть обговорювати у пресі? Повірте, вона звідки завгодно зможе прославитись своїми витівками.

Наприклад, зараз у Мережі з’явилося відео, де Настя, як то кажуть, лика не в’яже. Випила, мабуть, щоб відзначити свій приїзд на курорт, але не розрахувала, що доведеться спілкуватися з шанувальниками та записувати відео, тому її справжній стан у відпустці розкрився.

Скандальна Анастасія Волочкова, яка зараз відпочиває у Туреччині, запостила відео, де вона спілкується трохи у нетверезому стані.

https://www.instagram.com/p/CV3FEOnqxav/

Ще одним приводом обговорити епатажну балерину стало її фото на коні. Вона залізла на коня прямо на березі океану, і в міні-бікіні розставила ноги так широко, що не всі захотіли вдивлятися в цей знімок. Так, Анастасія Волочкова безперечно вміє дивувати. Адже раніше про неї говорили різне, і стверджували, що її шпагати на публіку вже набридли. А ні, може здивувати!

Ось що пишуть у коментарях під цим скандальним фото Анастасії:

  • Унікальна Настя! вітання з Казахстану
  • Жах на ослі
  • Соковита красуня!
  • так ти супер

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.