Аліна Гросу готується народити сина: співачка “при надії”

Зірка української сцени та телеекранів Аліна Гросу знову вагітна? Невже в них із Романом Полянським так швидко розвиваються стосунки?

На даний момент Аліна Гросу не повідомляла, чи вона перебуває в положенні. Проте Роман Полянський, з яким вона нещодавно повідомила про свою спілку, розповів журналістам, що дуже хоче дітей. І натякнув, що для них з Аліною це питання далеко не останнє, і перебуває на стадії активних обговорень.

Коханий Аліни Гросу прокоментував те, що співачка готується стати матір’ю

“Я, як і будь-який чоловік, хочу сина”, – констатував колега Аліни Гросу, а віднедавна ще й її друга половинка Роман Полянський.

Роман стверджує, що його кохана готується стати мамою та подарувати йому сина. Однак питання про це йтиме після весілля. А до одруження пара поки що лише готується.

Нагадаємо, що Аліна Гросу досить стрімка у рішеннях щодо свого особистого життя. Здавалося б, тільки нещодавно зірка української сцени заявила про своє розлучення, як миттєво почали ходити чутки про її нового коханця. Як виявилось, чутки — це не просто вигадка, а справжня правда, і співачка щаслива у нових стосунках.

Отже тепер буде зовсім не дивно, якщо Аліна піде в декрет.

До речі, зміни в особистому житті Гросу явно личить. Дівчина відчуває справжню творчу ейфорію, яка з’являється виключно на тлі закоханості, що бадьорить.

А ще співачка стала значно краще виглядати, навіть незважаючи на те, що на вулиці розпочався сезон холодів та нестачі вітамінів.

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!