Який вигляд має перша дружина Юрія Горбунова?

Юрій Горбунов — зразковий сім'янин та невиправний романтик. Чоловік переконаний — він має бути для жінки опорою, надійною та непохитною.

Незважаючи на те, що він одружений з Катериною Осадчою і є батьком двох її дітей, він не одну її любив протягом своїх 50 років.

У бурхливих молодих роках Юрій Горбунов мав дружину, яку звали Людмила. Люда на момент знайомства зі своїм майбутнім чоловіком була танцівницею балету, а після весілля стала домогосподаркою. Водночас Юрій та Людмила прожили 20 років.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова Людмила — історія кохання

Перша дружина Юрія Горбунова (ліворуч)
Перша дружина Юрія Горбунова (ліворуч)

Пара одружилася в далекому 1995 році. Не завадило молодому коханню навіть те, що між партнерами була різниця у віці 10 років, а у Люди була дитина від попередніх стосунків.

Юрій вкрай відповідально ставився до обов’язків чоловіка, тому робив усе, щоб кохана жінка була щасливою і не відчувала нестачі чогось.

У Людмили була дочка Ксенія, з якою Юрій швидко порозумівся. Дітей у пари за 20 років так і не з’явилося, тож дівчинка на ім’я Ксенія була єдиною віддушиною, і Юрій її навіть удочерив.

Чи правда, що через Осадчу Горбунов покинув колишню дружину

Людмила Горбунова
Людмила Горбунова

Частково, наскільки можна спостерігати за тим, що відбувається в пресі, це може бути правдою. Адже Юрій Горбунов закохався у Катерину Осадчу, ще 2015 року. Тоді ж він подав на розлучення із Людмилою Горбуновою. Пара екс-дружин заявила — причиною розірвання двадцятирічного шлюбу є різні погляди на життя.

Нова дружина Юрія Горбунова

Катя Осадча
Катя Осадча

Як каже сам шоумен, іноді він досі не може повірити, що “Катя Осадча з телевізора” стала його дружиною. Але вона не просто дружина, а ще й мати його двох дітей – синів Івана та Данила. І, зважаючи на те, як пара підносить своє сімейне життя в соціальних мережах, у них справжня ідилія.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.