“Я не буду свої яйця ще й тут показувати”: Полякова прокоментувала роботу з DZIDZIO

Нещодавно телезірка Оля Полякова презентувала пісню українською мовою. Вона була записана спільно з Дзідзьо.

Нова пісня Олі Полякової та Дзідзьо стала саундтреком до фільму, де головними героями виступили самі артисти.

Оля Полякова прокоментувала свій виступ із українським артистом Дзідзьо. Катерина Осадча поцікавилася, чи їй важко було працювати, бо Дзідзьо — чоловік, а Оля — досить сильна жінка з владним характером. Оля зізналася — вміє бути м’якою та жіночною, щоб спільна співпраця була продуктивною та приємною для обох сторін, а не надавала дискомфорту.

“Я тобі скажу, що я колись у студії з чоловіком, я трохи граю жіночу роль, як я роблю вдома. Я дуже добре вмію поступатися, бо Дзідзьо написав цю пісню, він автор, він саундпродюсер. Він писав мене 7 годин, мучив мене… Я слухаюсь як дівчинка-піонерка… Все вислухала, і все зробила, як він каже… Так і треба, бо коли є синергія… Бо якщо я буду свої яйця ще й тут показувати, що це буде за дует? нас тут і Інь, і Янь. Я вмію бути дівчинкою”, – розповіла Оля Полякова в інтерв’ю “Світському життю” та телеведучій Катерині Осадчій.

Нагадаємо, перед Новим роком 2022 року на українські телеекрани вийде фільм про те, як Оля Полякова та Дзідзьо обміняються тілами. Ця ідея не нова, однак у реаліях України та за участю даних артистів дана стрічка обіцяє бути затребуваною.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.