“Не шкодую, я зустріла чоловіка своєї мрії”: Сумська розповіла, як зрадила чоловіка

Актриса Ольга Сумська одружена зі своїм колегою, актором Віталієм Борисюком вже понад 25 років. І за цей час у їхньому особистому житті було всяке.

Мало хто знає, але Борисюк не перший чоловік Ольги Сумської. Ще молодістю актриса вийшла заміж за Євгена Паперного, теж актора. Якийсь час пара вдавала, що щаслива. Однак, зважаючи на те, що Сумська зрадила своєму чоловікові, значить не все було так ідеально, як здавалося збоку.

Про свою невірність Ольга Сумська наважилася розповісти лише через роки в інтерв’ю програмі “Світське життя”.

Ольга Сумська розповіла, що зрадила чоловіка

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Актриса розповіла, що спочатку гуляла з Віталієм Борисюком потай від чоловіка. Але коли зрада таки сталася, зрозуміла, що не має наміру обманювати свого нинішнього чоловіка Євгена Паперного, і вирішила все йому розповісти. Однак слушного моменту довго не було. Але доля розпорядилася так, що ошуканий чоловік, грубо кажучи, здогадався про все сам.

“Коли Віталік мене вперше запросив до себе додому і все вже трапилося, він показував мені сімейні альбоми. Я побачила його фотокартку і кажу: “Подаруй мені”, – і поклала собі в сумочку. І що ви думаєте? Якось Женя як Якось знайшов це фото і запитав мене: Це що таке? Я не зрозумів. Значить, так…” – і все”, – поділилася Ольга Сумська своїми спогадами.

Звичайно, після цього інциденту молода актриса пішла від свого законного чоловіка. Далі було розлучення. Ольга Сумська на своєму прикладі показала, що не завжди людина, яка змінила раз, зраджує і вдруге, адже з актором Віталієм Борисюком пара щасливо прожила майже три десятки років, а нещодавно взагалі відгуляла срібне весілля.

Сумська переконана — її почуття до Віталія були перевірені часом та обставинами, тож уже нічого не в змозі їх зруйнувати.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.