Зірка “Квартал 95” знялася у плавках, які випадково спустилися на фото

Після того, як Володимир Зеленський пішов із проекту "Квартал 95", він почав падати у популярності. І у нього з'явився субпроект "Жіночий квартал", який нехай і не "зірвав куш" глядачів, але все ж таки має своїх шанувальників.

“Жіночий квартал” – це аналог програми “Вечірній квартал”. Тільки у “Вечірньому” серед усього акторського складу була лише одна жінка – Олена Кравець, а от у “Жіночому кварталі” досить багато прекрасних дам – цілий колектив. Актрис набрали по кастингу. Здебільшого брали з тих, хто вже знімався на ТБ у гумористичних виставах. І творці шоу не помилилися — проект справді викликав інтерес. Щоправда, він має ще одну місію — відлякати стереотипність, що жіночий колектив — це “зміїне гніздо”. Учасниці “Жіночого кварталу” запевняють — суперництво, безумовно, є, проте загалом вони дуже дружні та готові прийти на допомогу один одному.

Однією з відомих артисток “Кварталу” є худорлява блондинка Ірина Сопонару. Їй завжди дістаються цікаві ролі коханок, чиїхсь дружин, начальниць. Її чарівний стиль, особливість мови та приємна зовнішність – сильні сторони Іри.

Після її участі у програмах та серіалах на ТБ, в її Інстаграм-акаунті додалося аудиторії. Нещодавно зірка 1+1 вирішила влаштувати вечір відповіді на запитання про себе.

Уважні глядачі зауважили, що на пупці Ірини є пірсинг, і вирішили поцікавитися, як давно вона собі його зробила.

Актриса студії “Квартал 95” Ірина Сопонару у Stories Instagram 10 листопада опублікувала фото у чорному роздільному купальному костюмі. Вона обрала модель плавок з низькою посадкою, які мимо волі трохи спустилися, роблячи знімок цікавим (особливо для чоловіків).

Ірина Сопонару показала пірсинг на пупці
Ірина Сопонару показала пірсинг на пупці

Фоловери запитали Іру, як давно вона пробила собі пупок. Комік розповіла, що зробила пірсинг років о 16-й.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.