Бебі бум 2022: хто з українських зірок народить наступного року? Кароль, Гросу, Дорофєєва та інші

На сцені є зірки, які як слони вагітні по кілька років. І ні, вони не мають жодних патологій. Просто шанувальники та преса раз у раз виглядають вагітний живіт там, де його немає зі словами "ну пора б уже".

І серед цих зірок є дівчата та жінки, які реально готуються стати мамами, можливо, вже 2022 року. У кого з артистів буде бебі-бум наступного року?

Суспільством прийнято, що до 30 років жінка повинна народити щонайменше одну дитину, щоб, так би мовити, виконати свою жіночу місію. Мабуть, 34-річна співачка Настя Каменських вирішила піти всупереч стереотипам, і спочатку реалізувати себе як артистка, а вже потім як дружина та мати. Це при тому, що дітей вона хоче, і каже, що її материнським часом інстинкт зашкалює.

За великим рахунком, Настя зізнається, що не наважувалася народити лише з однієї причини — не ходила йти з кар’єри.

Настя Каменських
Настя Каменських

Зараз NK вже відбулася як зірка, тому цілком можливо, що 2022 стане доленосним у розвитку її сімейного життя.

Ще одна українська співачка, яка мріє про дитину, але поставила у пріоритет кар’єру – Тіна Григорівна Кароль. У неї вже є син Веніамін, проте зірка мріє про доньку. Правда, тата для своєї майбутньої дитини Кароль поки не знайшла, чи все ж таки знайшла, але вміло це приховує.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Аліна Гросу теж може стати мамою у 2022 році. Незважаючи на те, що вона тільки недавно розлучилася, співачка та актриса вирішила не марнувати часу, і вже знайшла собі залицяльника. Звати чоловіка Роман Полянський — він колега зі зйомок. Цікаво, що Аліна та Роман, на момент початку своїх стосунків, перебували у різних шлюбах. Їхні стосунки розвиваються настільки стрімко, що жінка вже готується подарувати своїй коханій дитині.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Чекають на поповнення і від молодої співачки Наді Дорофєєвої. Вони з Дантесом у стосунках уже багато років, щоправда, на дочку чи сина так і не наважилися. Але Надя зізнається – вона не чайлд фрі, і в майбутньому бачить себе мамою. Однак, що саме завадило стати їй батьком до 31 року — не зізнається.

В одному з нещодавніх інтерв’ю співачка розповіла, що у них у будинку з Дантесом навіть є кімната для дітей. Щоправда, ремонт там ще не доробили. Чекають на відповідний момент.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

А як ви вважаєте, хто з цих жінок може справді народити у 2022 році, і чи варто чекати наступного року на такий же бебі-бум, як і в цьому?

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.