Алла Пугачова та її головна спадщина: Дочка на мільйон – Ліза Галкіна (Відео)

Алла Пугачова за своє життя напрацювала величезну культурну спадщину, яка робить її однією з найвідоміших артисток усього світу. Але головне її щастя зараз, коли жінці вже перевалило за 70, — це її родина.

Єлизавета Максимівна – дівчинка, в якій Алла Борисівна бачить величезний потенціал. Детальніше про це ви можете переглянути у нашому спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина” – посилання на відео нижче.

Феномен Лізи не тільки в тому, що вона народилася в забезпеченій сім’ї і швидко вивчає все те нове, що їй дають, а ще й у тому, що здатна дівчинка легко демонструє свої вроджені задатки. Мама впевнена – Ліза може бути чудовою співачкою, талановитою моделлю, актрисою, телеведучою. Талантів у дівчинки сила-силенна. Аби не стала блогером. І свого негативного ставлення до ведення блогів Алла Орфей взагалі не приховує.

Зірка російської сцени вважає, що людина має собою щось представляти і мати якийсь талант, а не просто марнословити. Так, одного разу дружина Максима Галкіна опублікувала відео, де її молодша донька зображує із себе типового блогера, а в коментарі написала — аби сама такою не стала.

Алла розуміє – вона мати, і тому на ній покладено відповідальність за дитину. Відразу після народження Лізи та Гаріка Примадонна пішла на пенсію, щоб встигнути передати дітлахам все, що знає сама.

Втім, Гарік Галкін абсолютно не відчуває нестачі уваги з боку матері, адже його вихованням здебільшого займається отець Максим, який вміє придумати цікаві та цікаві заняття.

А як ви вважаєте, чи відчуває дитина, якщо її люблять менше, ніж її брата чи сестру? Напишіть свою думку в коментарях, а також не забудьте підписатися на наш канал “Одна хвилина”. Ставте дзвіночок, щоб першими дивитись цікаві відео про особисте життя зірок.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!