Мама Дана Балана розкрила таємницю віку: показала дочку, яку він приховував.

Дану Балану багато з ким приписували стосунки. Однак у молдавського красеня все ж таки був досвід у ролі сім'янина — у нього була законна дружина і навіть народився син. А ось про доньку ніхто й не здогадувався.

Днями у мами Дана Балана, молдавської співачки Людмили Балан, в Інстаграм-акаунті з’явилося фото чарівної дівчинки, якій на перший погляд 4-5 років. У рисах обличчя, які виявились на фото у дівчинки, шанувальники дізналися… так, саме Дана Балана! Віддані фанати музиканта на всі 100% впевнені, що дівчинка — його позашлюбна дочка. Ось тільки навіщо він так довго приховував її від публіки — секрет. Можливо, як і всі артисти, Дан не хотів, щоб лізли в його життя, діставали дурними розпитуваннями, копалися в минулому, дошкуляли розпитуванню дружину або приходили в садок до дитини. А іноді у суперзірок буває й не таке — надто ревні фанати домагаються аудієнції артистів, не гидуючи жодними методами, і нерідко впливають на сім’ю.

Однак якщо прочитати опис, то можна зрозуміти, що Людмила Балан зовсім не збирається зізнаватись у тому, що це дочка Дана Балана.

“Моя племінниця Еліза робить перші кроки на сцені в музичній студії Musical Drops. Я хочу подякувати пані Юлії Санді за зусилля, за терпіння, за професіоналізм і за те, що я роблю життя Елізи дивовижнішим, яскравішим і цікавішим”, – написала Людмила Балан.

Тим не менш, уважні шанувальники зовсім не збираються вірити, що у себе в профілі написала мама Дана Балана. На їхню думку, Людмила просто хотіла показати всьому світу цю дівчинку, але не наважилася зізнатися, що це її онука.

Людмило, таке відчуття що це дочка Дана! Настільки схожа на дядька, — пише у коментарі до відео один із шанувальників. Його думку підтримали десятки інших фоловерів.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.