Їй приписували роман із Юрієм Горбуновим: телеведуча програми “Танці з зірками” вийшла заміж

У новому сезоні проекту "Танці із зірками" пару Юрію Горбунову склала прекрасна Іванна Онофрійчук. Вона прийшла на зміну Тіні Кароль, яка відмовилася співпрацювати із телеканалом 1+1. Фактично причину відмови та не пояснила.

У житті Іванни – неймовірне свято. 11 листопада вона вийшла заміж! Неймовірними фотографіями у білій сукні телеведуча каналу 1+1 поробилися зі своїми фоловерами у соціальних мережах. Її одразу ж кинулися вітати та робити компліменти, адже виглядає вона в один із найголовніших днів свого життя справді чарівно!

“Офіційно дружина Алмаза. Тепер ми справжня родина”, – написала Іванна, колега Юрія Горбунова, в описі під зворушливим весільним відео, яке зірка опублікувала у своєму Інста-блозі.

Серед колег та зірок, які привітали Іванну з одруженням, були хореограф та суддя проекту “Танці з зірками” Катерина Кухар, танцюрист Женя Кіт, дружина артиста Монатика Ірина Демичова та інші.

З відкритих джерел відомо, що телеведуча “Танців із зірками” Іванна Онуфрійчук розписалася у Києві з бізнесменом, з яким у тієї останні роки тривали стосунки.

На одруженні та урочистій частині у нареченої дві сукні – в принципі, так зараз модно, тому шанувальники здивувалися б, якби було інакше.

Обидві сукні, до речі, українського виробництва – Adamaris Олени Бернацької та Ірини Разумовської. Основне вбрання для церемонії важить 40 кг, шили півроку, довжелезний шлейф, кілограми бісеру, кришталю та всяких стразів та каміння.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.