Який вигляд має перший чоловік Катерини Осадчої, який був до Горбунова і чому вони розлучилися

Катерина Осадча — телезірка із позитивною репутацією. Шанувальники знають її за роллю високої телеведучої в самій зірковій програмі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Ця програма існує вже понад 15 років, і Осадча є її незмінною телеведучою. Не завадили створенню нових випусків і два декрети зірки. Власне зараз Катерина відходить від своїх третіх пологів, але вже випускає нові цікаві інтерв’ю з зірками.

Катерина Осадча у 2021 році стала багатодітною мамою

Юрій Горбунов та Катя Осадча із сином
Юрій Горбунов та Катя Осадча із сином

Слід зазначити, що двоє її синів — середній Іван та молодший Данило, були народжені у другому шлюбі з шоуменом, телеведучим та актором Юрієм Горбуновим. А ось старший син Ілля Поліщук був народжений у першому шлюбі.

З татом свого старшого сина Іллі зірка “Світського життя” та тодішня модель познайомилася, коли їй було лише 17 років і вже через рік вона вийшла за нього заміж.

Катя Осадча з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком
Катя Осадча з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком

Першим законним чоловіком довгоногої красуні став успішний бізнесмен і народний депутат Олег Поліщук, який на 15 років старший за телеведучу. Варто зазначити, що на той момент Осадча була досить успішною моделлю, адже з 15 років вона літала до Токіо, Парижа, Берліна та Лондона в рамках підписаних контрактів, і виступала на кращих модельних подіумах світу.

Саме на одному з таких показів Катю і помітив політика.

Коли Каті було 19, тобто за рік після знайомства з Олегом, Катерина народила сина Іллю. Ще через рік пара вирішила розлучитися. Катерина виховувала свого старшого сина сама.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.