Який вигляд мав перший чоловік Камалії?

Українська співачка Камалія – справжня зірка. На її рахунку не лише перемога на конкурсі "Міс Світу", а й успішні творчі проекти, які досі приносять їй славу та вдячну публіку.

Однак особисте життя Камалії не завжди було таким же м’яким, як і творче. Наприклад, зірка не раз розповідала, як у шлюбі з чоловіком Мохаммадом Захуром вона довго не могла завагітніти. І яким же було щастя, коли Наталя впізнала — матиме дитину. І не один, а двійня! Дві чарівні дівчата Арабелла і Мірабелла радують маму і тата.

У Мережі часто запитують, хто ж був першим чоловіком Камалії.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Заху

Якщо вірити відкритим джерелам, то 2003 року Наталія Шмаренкова вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. З цим чоловіком артистка одружується досі.

Камалія та Мохаммад — гарна пара. Її можна назвати еталоном сімейних взаємин в українському шоу-бізнесі. Камалія, як мудра жінка, ніколи не скаржиться на свого чоловіка, не розповідає про його недоліки. Вона показує, як любить свого чоловіка, з яким та разом уже майже два десятки років.

Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром та доньками Арабеллою та Мірабеллою
Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром та доньками Арабеллою та Мірабеллою

А ще артистка примудряється поєднувати і своє професійне зростання, і хобі, і сім’ю. Потрібно віддати належне, у неї це чудово виходить. Це підтверджують гарне виховання доньок, професійні досягнення у творчості, а також перемоги на змаганнях з кінного спорту, котрий є улюбленим хобі Наталії Захур.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.