Весілля на 200 осіб: з’явилися гості весілля Олега Винника та Таюне, яке відбулося 20 років тому (ВІДЕО)

Сімейний стан Винника, який артист так довго приховував, нарешті перестав бути суперечкою для обговорень. Знайшлися люди, які зізналися — були на весіллі у шоумена та його тоді ще майбутньої бек-вокалістки Таюне.

Було одруження ще на початку нульових, а із сином приїжджали, коли той ще був зовсім дитиною. Що очевидці весілля Винника та Таюне говорять про цю родину, і чому, на їхню думку, король вовчиць так довго приховує свій сімейний стан?

Винник та Таюне
Винник та Таюне

Незважаючи на те, що Олег Винник дуже відкрита до публіки та шанувальників людина, особисте життя для неї — це табу. Під сімома замками чоловік ховає стосунки з коханою дружиною, а також сина, який уже дорослий і живе за кордоном. Довгий час інформація про те, що Винник та Таюне – пара – була просто чутками. Олег їх не коментував, а якщо журналісти і ставили незручні питання, то жартував.

Навіть після стільки натяків з боку Олега на небайдуже ставлення до своєї колеги, він відмовляється визнавати, що вже давно на ній одружений.

А от односельцям Винника взагалі нема чого приховувати — вони з радістю розповіли журналістам, що майже два десятки років тому всім селом гуляли цю подію.

Дали інтерв’ю люди телеканалу LIVE.

Зібралося близько двохсот людей, а святкували, як годиться, кілька днів. Не забули наречені тоді й про українські традиції – про короваї сусіди згадують із особливою теплотою. У рідному селі Олега на Черкащині не лише влаштували пишне святкування із родичами та близькими, а й розписалися у місцевому клубі.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".