Що відомо про долю Максима Галкіна, і чи правда, що Пугачова зустріла його “голого та босого”?

45-річний Максим Галкін — персона, що досить обговорюється. Величезної популярності він досяг після того, як у них з Пугачовою почалися відносини.

Злі мови говорили — мовляв, молодий хлопчик без роду, без племені, вирішив виїхати на велику сцену за рахунок уже такої популярної та затребуваної артистки. Тим не менш, Максим багато років доводив і доводить – не лише його дружина – запоруку його успіху. Допомагали чоловікові ще його працю та талант. Хоча й випробувань на долю коміка випало чимало.

Максим Галкін
Максим Галкін

З 1994 року майбутній легендарний телеведучий став розвивати себе у напрямі гри сцені, а й у жанрі гумору.

Пародист з’являвся на телебаченні, він частий гість у “Сміхопанорамі” та “Аншлагу”. При цьому артист не мав продюсера, він жодного разу не платив ні за один свій ефір і ніколи не користувався чиєюсь протекцією, щоб потрапити на програму.

Слава до Галкіна прийшла тоді, коли його спічі гумористичного характеру почали показувати по всіх центральних телеканалах Росії у прайм-таймі, а глядачі сім’ями збиралися біля телевізорів, щоб почути новий монолог коміка. Вже невдовзі Максим Галкін став однією низку з такими класиками гумористичного жанру Росії як Євген Петросян, Юрій Гальцев, Володимир Винокур.

Це вкотре доводить, що Галкін досяг успіху не завдяки Пугачовій. Адже тільки після того, як його почали крутити всіма телеекранами і показувати в прайм таймі, запрошувати на важливі заходи і впізнавати на вулицях, він познайомився з Аллою Борисівною. Знайомство відбулося 2001 року, коли Алла була одружена з Філіпом. Але колорит, харизма та почуття гумору молодого, гарячого та спокусливого Максима перемогло “стару гвардію”.

Незважаючи на те, що артистові приписали статус “Альфонса” досить швидко, частково він себе вже виявив як чоловік, який забезпечує, а не сидить на шиї. Адже те шестиповерхове сімейне гніздечко, де зараз мешкають Алла, Ліза, Гарік і сам Максим, відгрохав саме він — власним коштом і за власним проектом.

А тепер, коли його дружина на пенсії і стежить за дітьми, Максим — головний годувальник і забезпечує свою рідню коштами на покриття всіх поточних витрат.

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.