Фатальна червоною помадою: Ольга Фреймут здивувала новим чином

Екс-зірка програми Ревізор Ольга Фреймут регулярно ділиться з фолловерами своїми карколомними знімками. Мабуть, телеведуча вирішила вразити всіх своєю жіночністю.

Екс-зірка Нового каналу та телеканалу 1+1 нафарбувала губи яскравою червоною помадою та показала фото, зроблене на студії під час професійної фотосесії.

Найчастіше Ольга з’являється на публіці зі спокійнішим макіяжем, проте сьогодні вирішила виділитися серед усіх своїх фотосесій.

Шанувальники помітили, що червоний колір надає телеведучої яскравості, робить її жіночнішою і молодить.

Ольга Фреймут вразила червоною помадою
Ольга Фреймут вразила червоною помадою

Раніше Ольга Фреймут говорила, що не хоче здаватися молодшою, ніж вона є насправді. З цієї ж причини телезірка не носить речі “підліткового” стилю і намагається дотримуватися властивої є вишуканості та жіночності.

На новій фотосесії Ольги, де динамічно виділяються її червоні губи, видно, що зірка та багатодітна мама поклала у легкі локони та забрала набік.

Макіяж Ольга Фреймут зробила яскравий, сучасний, з бездоганним контурингом, коричневими тінями на повіках та яскравою червоною помадою на губах. Серед прикрас look довершили лаконічні сережки. Такий образ Ольги Фреймут був дуже пристрасним, вона зображена впевненою у собі та водночас надзвичайно жіночною.

Ольга Фреймут зауважила, що вона насолоджується таким своїм чином, і рада тому, що вона може виглядати так, як їй зручно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.