Олександр Еллерт розповів, чому плакав востаннє і в яких стосунках із Ксенією Мішиною

Телеведучий, комік та сценарист Олександр Еллерт у 2020 році пішов на шоу "Холостяк", після чого про нього почали говорити. Адже саме він виявився тим чоловіком, якого обрала Ксенія Мішина. Але їхня романтика тривала відносно недовго.

Журналіст Слава Дьомін спитав, що Олександр може змусити заплакати.

“Хатіко. Я 4 рази плакав. Я 1 раз дивився Хатіко і 4 рази ридав у цьому фільмі”, – розповідає Олександр Еллерт.

“Ну, напевно якісь старенькі, собаки бездомні, тварини, думки, можливо, про смерть близьких. Взагалі, якийсь я став сентиментальним в останні пару років і в мене прямий підборіддя може тремтіти. Без поняття, з чим це пов’язано”, – пояснив Олександр Еллерт.

Також Дьомін запитав у Сашка, чи чіплялися до нього колись чоловіки.

“Якщо Рибак – нетрадиційної орієнтації, значить чіплялися. А так – ні”, – посміявся Олександр.

І, звичайно ж, Слава Дьомін запитав у Олександра головне – в яких він зараз стосунках із Ксенією Мішиною, з якою раніше збирався грати весілля. Але потім пара несподівано розлучилася.

“Я скуповую квіти у всіх квіткових магазинах. Вона, сподіваюся, їх не перепродає. З Ксю… я лайкаю її фотки, підписаний на неї. Вона теж начебто лайкала колись”, – розповідає Олександр.

Тим не менш, гуморист і сценарист уточнив, що колишні можуть зателефонувати, спілкуватися, особливо, якщо у них є спільна дитина. Чоловік стверджує, що кожен має бути вдячний один одному за те спільне минуле, що було.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.