Мама та бабуся відмовилися від Ганни Трінчер через її нареченого

Учасниця "Голосу країни" та героїня серіалу "Школа" Ганна Трінчер виходить заміж. Однак радість від цієї урочистості з Анною поділили не всі близькі. Навпаки — мама та бабуся відвернулися через це від артистки.

Анна Трінчер прославилася завдяки серіалу “Школа”

Анна Трінчер поділилася, що після новини про те, що її коханий Олександр Волошин зробив їй пропозицію, мама та бабуся дуже засмутилися. Вони не прийняли хлопця до родини. І не раді тому, що їхня Аня відповіла “так”.

“Я не чекала від тебе такого, як ти могла? На весілля можете не запрошувати!”, – цитує юна співачка Ганна Трінчер слова своїх родичів, коли вони дізналися про майбутнє весілля.

Рідні не повірили словам Ганни Трінчер про те, що вона не знала про майбутню пропозицію.

Ганна на це дуже образилася, і сказала, що цими вчинками родичі зіпсували найголовніший сюрприз у її житті.

“Я кажу: “Мамо, ви серйозно?”. Ви щойно з бабусею зіпсували мені найголовніший сюрприз у житті”, – скаржиться Ганна Трінчер в інтерв’ю програмі “Життя відомих людей” на телеканалі 1+1.

Ганна вже розповіла, що одруження вони із коханим намітили на літо наступного року. Тому не дивно, якщо це весілля онлайн відгуляє вся прогресивна молодь, яку зараз підписано на Ганну Трінчер. Пара вже поділилася, що церемонії одруження у звичному її розумінні не планують. А ось цікаву діджитал-тусовку бачать дуже перспективною та сучасною ідеєю.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.