Скільки заробляє найоплачуваніший телеведучий України?

Усі, хто хоч раз включав телеканал 1+1, точно знають цього харизматичного та неймовірно заводного телеведучого. Юрій Горбунов – душа українського телеканалу. Його часто показують на ТБ, запрошують зніматися. Отже, і гонорари телеведучого досить високі.

Скільки саме отримує чоловік Катерини Осадчої – це загадка. Він, як і інші зірки, не дуже любить розповідати про своє матеріальне становище. Але колись головний телеведучий проекту “Танці із зірками” поділився, що найвищий гонорар, який він отримував за вечір, це 10 тисяч доларів. Тоді знаменитість провів приватний день народження.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

За словами телезірки, свято тривало довго. Він зазначив, що ці часи минули, і зараз ніхто не платить такі гроші. Про це Горбунов розповів у програмі “Зе Інтерв’юер”. Проте приватні корпоративи не єдиний спосіб заробітку Юрія. Він також режисує фільми українського виробництва та сам у них знімається.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Його можна побачити в картинах Село на мільйон, Великі Вуйки, Шалене весілля, Останній москаль та інші. До речі, в останньому москалі Горбунов виконав дві ролі відразу. Гонорари за такі телепроекти сягають кількох сотень тисяч доларів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.